İzleyiciler

15 Temmuz 2013 Pazartesi

KAĞIT BONCUKLAR


Sonunda kağıtan boncuklar amaca uygun hale gelmeye başladılar.

Daha önce almış olduğum boncuklar da kağıt boncukları kıskandılar ve onları da boncuklarla birleştirip dizmeye başladım.Ama ne yazık ki pullarım bitti.

Bunlarda   büküldü hazırlandı ipe dizilmeyi bekliyorlar.Ben ne kadar çok yaptım ne yapacağım bu kadar kağıdı derken ,dizildikçe ne kadar az olduğu ortaya çıkıyor.Bir yandan da kağıt bükmeye devam. Yaşasın reklam kağıtları.


Boncuklarımdan bazıları.

6 yorum:

Sahildeki Ev dedi ki...

Ah bu kağıt boncuklardan yapmayı hep istiyorum..Nasıl yapıyorsunuz? Bol resimli bir yazı hazırlarsanız bu yeni takipcinizi çok sevindirirsiniz..Sevgiler..

Unknown dedi ki...

fisun hanım öncelikle teşekkür ederim...Kağıt boncuklarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Biz de çalışma planımıza kağıt boncukları almıştık.izniniz olursa sizin bloğunuza da yönlendirme yapmayı düşündük...sevgiler...

icimdeki yolculuk dedi ki...

bende çok yapmak istiyorum bundan ama bir türlü nasip olmadı.sevgiler

Fisun dedi ki...

sevgili BeHeR tasarım ilginize çok teşekkür ederim .elimde olmayan nedenlerle yanıtım çooook gecikti, özür dilerim.Çalışmalarınızda işinize hala yarayacaksa bloğuma yönlendirmeyi seve seve yapabilirsiniz.sevgiler.

Fisun dedi ki...

sevgili sahildeki ev çooook uzun zaman sonra size yanıt verebiliyorum.özür dilerim.En kısa zamanda boncuk yapımını resimleri ile yayınlayacağım.sevgiler.

dilekçe işler dedi ki...

çocuklarla birlikte yapmak lazım.